Lägerby 32 dag 2

De flesta vaknade under natten av några häftiga regnskurar, men det lugnade ner sig framåt morgonen. Lagom till väckningen så började det så regna igen och har lite till och från hållit på så hela dagen (minst fram tills nu i varje fall). Vi har gjort klart de flesta byggnationerna i byn och påbörjat programaktiviteterna. Äventyrarna har haft hantverk på förmiddagen och skall strax bege sig till Karlsborgs fästning för att få lite kultur.
Upptäckarna hade ledigt på fm och är nu på Fatabursspåret där de får lära sig hur man skaffade och lagade mat på medeltiden och därefter.

För övrigt så är det i stort sett myggfritt, tyvärr är det (som vanligt på DUST) fler getingar.

Lägret är just nu ganska tomt förutom det arbete som pågår i köket inför kvällens köttbullar och potatis. Kan passa på och nämna att morgonens grötkok gjordes på 5 liter gryn och det gick i stort sett åt. Då det var lite ruggigt i morse var åtgången på varm dryck (choklad) desto större.

Annonser

2 Responses to Lägerby 32 dag 2

  1. kickan skriver:

    En stor hälsning till er alla. Fasen…..klart jag får lite längtan…..kanske kanske kanske jag kan komma iväg på ett besök till er. Hoppas ni får en makalös vecka som innehåller mer än bara regn. Sköt om er och njut. / från en läcker kvällssol kommer hälsningen från Kickan

  2. P-A skriver:

    Borri borri!

    Du är hjärtligt välkommen på besök, här är det månsken just nu!

    /Onke Halvdan

%d bloggare gillar detta: