Midgårds håla, natten till tisdag

Så äntligen har det inte regnat på flera timmar, de olika programpassen har i stort fungerat som de ska trots regnet. Inte heller i vår lägerby har det varit några större problem, lite lerigt men inte så illa som för en del andra. Det största svårigheten har nog varit bristen på torr ved, men nu är det problemet löst.

Efter att vi ätit middag (pytt i panna) så var det stjärnkvällen som gällde. Tillsammans med övriga lägret så har vi ikväll både njutit (mer eller mindre) av allt från solosång till eldjonglering samt ”After Dark”. Vi hade som jag skrev tidigare två gäng med från vår by. Från Hovsta så var det Emmelie, Dennis och Adam som gjorde ett mindre uppträdande på medeltidtema, jättekul att de ställde upp för en sådan stor publik (c:a 1 000 st).

På onsdag så är det marknadsdag, programmet startar redan runt lunch och håller på under eftermiddagen. Efter middagen så är det sedan folkräkning (lägerbål) då även våra nyanlända spårarscouter deltar. Det ryktas just nu om att vi kommer att bli runt 1 600 scouter under de sista dagarna på detta jubileumsläger.

/Onk Halvdan
Byfogde

Annonser

Kommentarer inaktiverade.

%d bloggare gillar detta: